Jurk Maxima

Jurk Maxima

Koningin Maxima staat altijd in de schijnwerpers.

Koningin Maxima moet er altijd helemaal top uitzien, bij elke gelegenheid. Of het nu gaat om een bijzondere dag, zoals Koningsdag, of doodnormale dag is, de outfit van koningin Maxima wordt opgemerkt. Het is dan ook geen wonder dat veel mensen het hebben over de jurk van Maxima. Bij koningin Beatrix ging het vooral over haar bijzondere hoeden, bij Maxima gaat het met name over haar jurk. De jurken zijn altijd elegant en stijlvol.

Bij een evenement als Koningsdag of Prinsjesdag zijn altijd alle ogen gericht op Maxima: welke kleding draagt zij vandaag? Uiteraard wordt ook gekeken naar de kleding van de koning, maar de jurk van Maxima springt het meest in het oog.

Bij de inauguratie op 30 april 2013 van Willem-Alexander als koning had iedereen het over de geweldige jurken van Maxima. Ze droeg er verschillende gedurende de dag. Prinses Maxima werd koningin Maxima, en de jurken waren dan ook met recht uitermate koninklijk. .

De jurk van Maxima was het onderwerp van gesprek op de huwelijksdag van Willem-Alexander en Maxima, toen zij trouwden op 2 februari 2002. Haar trouwjurk was speciaal ontworpen door het modehuis Valentino. De jurk was een echte droomjurk. Ook de sleep aan de trouwjurk was indrukwekkend.

Oog voor stijlvolle kleding had zij al veel langer dan dat zij koningin was. Maar tegenwoordig is het een nog belangrijk onderdeel van haar verschijning. En dat merk je aan de modekeuzes die zij maakt. Maxima heeft zoveel oog voor fashion en mode, dat er aparte websites voor zijn ingericht om haar mode te volgen. Elke keer is de kleding van Maxima eigenlijk gelijk al beroemd. We kijken vol verwachting uit naar het volgende evenement waar zij zich weer toont in een van haar mooiste kleren.