De grote oorbellenverzameling

De grote oorbellenverzameling

Mensen die van sieraden houden, zullen happy zijn: een site geheel toegewijd aan oorbellen. Vrijwel elke vrouw draagt ze wel. Oorbellen zijn er in vele soorten, maten en prijzen.

Oorbellen online kopen heeft een aantal positieve kanten ten opzichte van oorbellen zoeken in de winkel. Een groot voordeel is de grote beschikbare collectie sieraden online. Het is veel eenvoudiger in diverse online collecties oorbellen zoeken, dan verschillende juweliers af te lopen. Vaak zijn oorbellen online ook goedkoper, omdat de kosten van een winkelpand en duur personeel niet verrekend hoeven worden in de kosten van de sieraden. Een nadeel van online kopen is dat je de oorbellen niet direct live kunt bekijken.

De prijs van oorbellen is sterkafhankelijk van het materiaal waarvan de sieraden zijn gemaakt. Een oorbel van witgoud is vele malen duurden dan bijvoorbeeld van zilver. Ook worden oorbellen soms gemaakt met dure diamanten. Worden de oorbellen niet van edelmetaal gemaakt, dan loop je het risico allergische reacties van de huid.

Om een oorbel te kunnen dragen, heeft iemand gaatjes nodig in zijn oren. Het oorbellen schieten gebeurt meestal op jonge leeftijd. Kort nadat dit is gebeurd kan iemand al oorbellen dragen. Bij de oude wijze van gaatjes schieten was het nodig om gedurende een aantal weken \”zweerknopjes\” in je oren te laten zitten.

Zowel vrouwen als mannen dragen tegenwoordig oorbellen. Mannen kiezen vaak voor knopjes of ringetjes, terwijl vrouwen vaker hangers of oorstekers kiezen. Vrouwen en mannen kiezen het meest voor zilveren of gouden oorbellen.

Op internet vind je o.a. oorbellen via oorbellen online. Een grote collectie van oorbellen is op meerdere wijzen door te kijken. Het geeft een uitgebreid overzicht van diverse juweliers op een rij. De prijzen en informatie over de oorbellen staan erbij. Kijk zelf en wellicht dat er een geschikt set oorbellen voor jezelf aanwezig is. Op de website van oorbellen.info is ook meer informatie te vinden over oorbellen.