Gek op MasterChef Australia

Gek op MasterChef Australia

Wij zijn er sinds de start van de serie al gek op: MasterChef Australia. De enige TV-serie over het oplossen van lekkere problemen in de keuken.

Zo\’n 15 jaar geleden is het begonnen als een wedstrijd op TV in Engeland. Inmiddels heeft het de wereld veroverd, zo ook Australie. Het geweldige TV programma dat altijd geweldig is om echt voor te gaan zitten. Wat is er zo geweldig? Daar zijn diverse redenen voor aan te wijzen: De presentatoren hebben humor. De gerechten zijn heerlijk. De hele TV serie zit goed in elkaar.

De MasterChef Australia is een van de favorieten van de MasterChefs. MasterChef Australia is favoriet. In Amerika zijn ze vaak meer te spreken over de serie uit Australie dan uit de Verenigde Staten. De reden voor dehoge mate van populairiteit is dat het in de Australische de serie erg gemoedelijk toegaat. In de series uit andere landen zijn diegene die het presenteren vaak onaardig en halen kandidaten onderuit. In de Australische serie gaat het om de kandidaten. Het is veel relax. Veel leuker om naar te kijken.

Er is vanaf nu een dedicated website toegewijd aan MasterChef Australia. Hier zijn details over de kandidaten en informatie over de recepten van MasterChef.

Heb je toevallig weleens een uitzending gemist? Het is soms vervelend om een aflevering te missen. De meeste afleveringen zijn online terug te kijkenvia het Internet. Lees meer op de website MasterChef Australia hoe je een uitzending kan terugkijken.

MasterChef Australia loopt al enige tijd – en is erg populair. Op de Nederlandse website van MasterChef Australia staat informatie over de jaren 2013 en 2014. Maar een nieuwe serie voor 2015 staat ook al gepland. Dat betekent meer kijkplezier en meer heerlijke recepten . Ook gek op de serie?