Autogarages in Noord-Holland

Als je een auto koopt is het van belang dat deze goed worden onderhouden. Dit kun je doen door regelmatig naar de autogarage te gaan. Via internet zijn er verschillende platformen waardoor je makkelijk een goedkope garage bij jou in de buurt kunt vinden. Het is ook mogelijk om zelf naar een garage op zoek te gaan zonder internet.

Via ServiceRight kunt u telefonisch, chat en via de website uw auto onderhoud inboeken.  Service Right plant voor uw een afpraak in bij de desbetreffende garage in uw buurt en zorgen dat alles prima verloopt. Naarmate van tijd ontvangt de klant een offerte en tijdstip wanneer de beurt plaats vind. Ook zijn er verschillende toevoegingen wat de klant kan aanvinken om het makkelijker te maken. Deze garages zijn alles eraan doen om uw auto weer de oude te maken, dit doen ze door middel van deze punten: Goede en snelle service, optimale resultaten. Al onze garages zijn  BOVAG/ FOCWA erkent dus U Heeft een garantie van top kwaliteit. Onze particulieren mogen daarnaast nog een korting van maar liefst 20% ontvangen bij de beurten bij deze garages

SeviceRight Auto’s heeft ruim 250 verschillende garages in Noord-Holland die o.a. BOVAG, RDW & FOCWA geaccrediteerd zijn en hebben een gemiddelde score van 8.9! Waarom? Deze garages zijn klantvriendelijk en denken met de behoeftes van de klant mee. Dit zorgt natuurlijk voor een gouden combinatie tot op een oplossing te komen. Natuurlijk zorgt ServiceRight Auto’s ervoor optimaal speling te geven dus keuze uit diverse locaties in Noord-Holland.


Deze garages doen alles eraan om de behoefte te van de klanten te behalen, zoals: wasstraten, verven, snackbar en eventuele speelplaatsen voor de kinderen. Na de bespreking van wat er is afgesproken word het afgesloten met een bak koffie en een koekje. Hoe beter ze de opdrachten uitvoeren hoe groter de kans dat ze meer opdrachten ontvangen van ServiceRight Auto;s.